Website Restaurant Hudson (EN)
Viewed:5206
Publication date:02-10-2018
Updated:27-11-2022

Website Restaurant Hudson (EN)

Restaurant Hudson was one of the first clients to switch to October. The design is based on modern New York fashion. Hints of an underground sub-style and light red glow for fun and entertainment. Restaurant Hudson has grown 2830% since the switch on October.

Restaurant Hudson Navbar

Navbar changes uitgevoerd ter verbetering van de website navigeerbaarheid. Wijzigingen in contrastratio's zijn noodzakelijk voor de eindgebruiker om de website goed te blijven gebruiken.


Location Slider

De location slider biedt een impressie van de verschillende Hudson Locaties. Alle locaties zijn verwerkt in de slider. De slider is navigeerbaar door gebruik te maken van click'n'drag met de muis of door gebruik te maken van de slider-dots.


Allergenen Switch

De allergenen switch is speciaal ontwikkeld voor websites voor de horeca om gerechten te filteren op allergenen. Hieronder ziet u de allergenenswitch in actie: de gerechten die het allergeen bevatten worden verwijderd uit het menu en als de allergenen switch uitgeschakeld wordt - worden de gerechten opnieuw weergegeven.

🎉
This is the end
Navigate back...
You are not using a mobile device: please scale up the browser.