Website Restaurant Hudson
Bekeken:4918
Publicatiedatum:02-10-2018
Bijgewerkt:01-10-2022

Website Restaurant Hudson

Restaurant Hudson was één van de eerste opdrachtgevers die over ging op October. Het design is gebaseerd op moderne New York fashion. Hints van een underground substijl en lichtrode gloed voor vermaak en entertainment. Restaurant Hudson is sinds de overstap op October met 2830% gegroeid.

Check de website van Restaurant Hudson

Restaurant Hudson Navbar

Navbar changes uitgevoerd ter verbetering van de website navigeerbaarheid. Wijzigingen in contrastratio's zijn noodzakelijk voor de eindgebruiker om de website goed te blijven gebruiken.


Location Slider

De location slider biedt een impressie van de verschillende Hudson Locaties. Alle locaties zijn verwerkt in de slider. De slider is navigeerbaar door gebruik te maken van click'n'drag met de muis of door gebruik te maken van de slider-dots.


Allergenen Switch

De allergenen switch is speciaal ontwikkeld voor websites voor de horeca om gerechten te filteren op allergenen. Hieronder ziet u de allergenenswitch in actie: de gerechten die het allergeen bevatten worden verwijderd uit het menu en als de allergenen switch uitgeschakeld wordt - worden de gerechten opnieuw weergegeven.

🎉
Dit is helemaal het einde
Navigeer terug...
You are not using a mobile device: please scale up the browser.