You are not using a mobile device: please scale up the browser.

Website Laten Maken


Laat de ideale professionele website maken: het idee van het maken van je eigen website kan leuk lijken; maar in werkelijkheid overweldigend zijn. Niet bij Rootsteps, want Rootsteps ontwikkelt professionele websites van hoge kwaliteit, ontworpen met de ideale mix van gebruiksvriendelijkheid en sales in het achterhoofd. We nemen werk uit handen en maken het een succes voor je.

Lees verder

Complete service. Altijd.

Een goede professionele website ontstaat door een combinatie van factoren, waarvoor je allemaal verschillende disciplines moet beheersen. 

 1. Het begint bij de doelgroepbepaling (Branding)
 2. Daarna ontstaat er een webdesign (Grafische vormgeving)
 3. De ontwikkelen van de website vindt plaats (Developers).
 4. Gelijktijdig worden de teksten geschreven (Tekstschrijvers)
 5. De server wordt ingericht en gereed gemaakt (DevOps)
 6. Als de website live is wordt de content uitgebreid voor vindbaarheid (SEO)

Het Rootsteps-team beschikt over alle disciplines en biedt een alles in één pakket aan voor ondernemers.

Je website moet slim zijn

Niet alleen de techniek is belangrijk, maar ook de inhoud van de website. Je wilt immers zoveel mogelijk leads en conversies genereren. We monitoren het gedrag van gebruikers om kansen, min- en pluspunten te ontdekken. Jouw content kunnen we optimaliseren op basis van user-data.

Ons specialistische team ontwikkelt voortdurend nieuwe systemen voor onze opdrachtgevers. We maken gebruik van slimme algoritmes en bots om websites te testen en monitoren. De website die Rootsteps voor jou ontwerpt kent geen grenzen. Wij zorgen ervoor dat jij in de toekomst kunt meebewegen met de behoeftes van jouw bezoekers.

Website snelheid & laadtijd

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een professionele website is niet alleen hoe hij eruit ziet. Je ziet het verschil terug in de site snelheid. Duurt het laden namelijk te lang, dan is de potentiële klant met één klik weer vertrokken. Rootsteps ontwikkelt hoog kwalitatieve websites met het oog op hoge snelheden. Hiervoor gebruiken we verschillende methoden.

Starters & ZZP'ers

Ben je starter of ZZP'er en ben je bereid om het maximale te halen uit je website? Wel de lusten en geen lasten: je doet het gelijk goed door contact op te nemen, want Rootsteps' websites zijn schaalbaar van mini tot mega.

Eenvoudig & zonder moeite vindbaar

Website zoekmachine optimalisatie is een standaard onderdeel van onze dienstverlening. Dit omvat alles wat op de website op technisch vlak ingesteld kan worden, ter verbetering van de vindbaarheid van jouw site.

We zorgen bijvoorbeeld voor content-optimalisatie voor zoekmachines, we instrueren Google en andere zoekmachines, we zetten een logische en overzichtelijke website hiërarchie en url-structuur op.

Je website kent geen grenzen.

Daarom is ook onze dienstverlening grenzeloos.

Wanneer je een website laat maken, wil je dan graag voor iedere keer dat we met onze muis klikken een rekening ontvangen? Dit was een retorische vraag. 😊 Nu verder met een aantal voorbeelden van onze grenzeloze service.

Website Design

Als je een website laat maken wil je dat niet alleen jij hem mooi vindt: je doelgroep moet ervan smullen! De kans op succes neemt toe als je niet jezelf, maar jouw websitebezoeker centraal stelt. Het is dus belangrijk dat Rootsteps de styling zeer nauw neemt.

Rootsteps ontwikkelt voor jou een custom-made website, met oog voor detail als geen ander en precies zoals dat voor jouw website-gebruikers het beste werkt. Waardoor je sterk en professioneel overkomt bij je doelgroep.

 1. Responsive design volgens de moderne standaarden
 2. Op maat gemaakt: geen enkele concurrent heeft dezelfde evenaring
 3. Snelle service en persoonlijke aandacht
 4. Design aanpassen? Geen probleem, laten we brainstormen

Website prestaties

De website prestaties zijn bovengemiddeld goed. We blijven investeren in verbetering en daarmee kunnen we onze opdrachtgevers voorzien van de nieuwste technieken. Je wil een topkwaliteit website waar aandacht aan is besteed? Wij ook!

Rootsteps maakt zelfs van een 9 een 10. De website prestaties worden niet alleen bijgehouden: ze worden geanalyseerd en gebruikt om je website zichzelf te laten verbeteren!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als jouw perfecte website staat, moet hij natuurlijk niet opgaan in de immense hoeveelheid websites op het world wide web. Je wil dat jouw (potentiële) klanten juist jouw website vinden. Het is dus belangrijk dat zoekmachines jouw website voorrang geven. Zoekmachines hebben bijvoorbeeld voorkeur voor hoe je data aanlevert en beoordelen jouw website op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen er graag voor dat jouw website gevonden wordt.

Afbeeldingsoptimalisatie

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden en een website zonder afbeeldingen is geen plaatje. Maar wist je dat 92% van alle websites te grote afbeeldingen draagt en dat 82% van alle data, gekoppeld aan die afbeeldingen niet verstuurd hoeft te worden? 

Om deze rotte appels te vinden, voert Rootsteps automatisch een algoritmische afbeeldingsoptimalisatie uit. Tip: Lever de afbeeldingen aan in een zip-file, dan geven we aan hoeveel je kunt besparen via afbeeldingsoptimalisatie en krijg je in enkele minuten een zip-file van ons terug. Simpel toch?

Website APK (huidige website)

Wil je weten of je huidige website naar behoren werkt en te 'fixen' is? Op zoek naar een Website APK, voordat je grootschalige wijzigingen doet? Dan begrijpen we dat heel goed!

Vraag de Website APK aan vie onderstaand formulier om te zien of je huidige website het werk nog kan uitvoeren. De website APK kunnen we gemakkelijk op afstand uitvoeren.

Lees meer over website optimalisatie

Veelgestelde Vragen

De kosten van het laten maken van een website liggen gemiddeld tussen € 1800 en € 2400. Deze prijs is gebaseerd op het bouwen van alle 'veelgebruikte' elementen die nodig zijn om een professionele site te laten maken. De gemiddelde kosten van een website drukken wij daarom liever uit per jaar omdat een website onderhoud nodig heeft. Inclusief onderhoudskosten, hosting en domeinkosten komt men dan op een prijs van gemiddeld € 1600 per jaar.

Ja, absoluut. Er zijn niet alleen andere doelstellingen, ook zijn de functies die beide typen websites nodig hebben geheel anders.

 • Creative websites zijn vaak gericht op branding / huisstijl / sfeer. Hoeven niet altijd direct een product te verkopen. Zien sales als logisch gevolg van mooie styling. Styling staat centraal.
 • Corporate websites zijn vaak gericht op sales en functie. Stellen vaak diensten en landingpages centraal en maken graag op een groot deel van de website een conversie-formulier mogelijk. Conversies staan centraal.
Rootsteps biedt via de Website APK keuring de unieke mogelijkheid om met een kritische neutrale blik de huidige website te profileren. Hierbij wordt rekening gehouden met site-laadtijden, gebruiksvriendelijkheid, leesbaarheid en indexeerbaarheid voor gebruikers en zoekmachines. Met de APK maakt Rootsteps een solide gedegen plan om de website meer rendement op te laten leveren: dit kan voor de huidige website betekenen dat er soms grootschalige dingen moeten worden gewijzigd.

Rootsteps maakt onderscheid tussen een website die exact hetzelfde doet als de concurrent en een website die ingericht is om de eindgebruiker te geven wat nodig is om klant te worden. Je website op professionele wijze laten maken betekent in feite dat je zelf niet veel te maken zult hebben met de website. Het team van Rootsteps is uitgerust om de volledige website in orde te maken en mee te denken over de groei en functie ervan in het totale marketingplaatje: dat is wat ons onderscheidt van de rest.

Een website moet het aankoopproces vereenvoudigen. De reden waarom een website bestaat is je bezoekers van dienst te zijn. Rootsteps vindt daarom dat een website de eindgebruiker moet kunnen voorzien van de informatie die gezocht wordt en dat er vooral onderzocht wordt wat diegene op de website verwacht. Het meetbaar maken van resultaat is één van de krachten die ons bedrijf als basisuitgangspunt hanteert, bij alle websites.

Voorbeelden van websites

Nieuwsgierig naar wat wij in onze mars hebben? Bekijk ons werk hier. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Steven Maas neemt contact met u op
Steven Maas mede-eigenaar

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Voer een bondige omschrijving in zodat we een nauwkeurige inschatting kunnen maken.