Website laten maken


Fijn dat je er bent, want dat betekent dat jij snapt dat je het ontwikkelen van een website beter kunt uitbesteden. Hoewel het best leuk kan zijn om je eigen website te maken, is de realiteit helaas dat deze zelfgemaakte websites niet altijd even snel, vindbaar en rendabel zijn. Of je nu ZZP’er of een multinational bent, jij snapt dat jouw website naadloos moet aansluiten bij de behoefte van jouw (potentiële) klant. Laat Rootsteps voor je werken.

Ontdek hier waarom

Complete service. Altijd.

Een goede website ontstaat door een combinatie van factoren, waarvoor je normaal gesproken allemaal verschillende mensen moet inhuren: designers, developers, ui-ux, systeembeheer, tekstschrijvers...

Niet bij Rootsteps, want wij bieden je via één en hetzelfde betaalbare contract toegang tot een eindeloze bron van experts. We willen namelijk geen grens stellen tot waar wij bijdragen aan het succes van de website: we doen wat nodig is. Op die manier ben je altijd voorzien van een best-of-all-worlds oplossing: een website die omzet genereert.

Je website moet slim zijn

Niet alleen de techniek is belangrijk, maar ook de inhoud van de website. Je wilt immers zoveel mogelijk leads en conversies genereren. We monitoren het gedrag van gebruikers om kansen, min- en pluspunten te ontdekken. Jouw content kunnen we optimaliseren op basis van user-data.

Ons specialistische team ontwikkelt voortdurend nieuwe systemen voor onze opdrachtgevers. We maken gebruik van slimme algoritmes en bots om websites te testen en monitoren. De website die Rootsteps voor jou ontwerpt kent geen grenzen. Wij zorgen ervoor dat jij in de toekomst kunt meebewegen met de behoeftes van jouw bezoekers.

Website snelheid & laadtijd

Eén van de belangrijkste eigenschappen van je website is snelheid. Duurt laden te lang, dan is jouw potentiële klant met één klik weer vertrokken. Rootsteps is gespecialiseerd in het optimaliseren van de snelheid van jouw website. Hiervoor controleren we scripts, styling elementen en verwijderen overbodige code en zo onnodige vertraging op de website.

Starters & ZZP'ers

Ben je starter of ZZP'er en ben je bereid om het maximale te halen uit je website? Wel de lusten en geen lasten: je doet het gelijk goed door contact op te nemen, want Rootsteps' websites zijn schaalbaar van mini tot mega.

Eenvoudig & zonder moeite vindbaar

Website zoekmachine optimalisatie is een standaard onderdeel van onze dienstverlening. Dit omvat alles wat op de website op technisch vlak ingesteld kan worden, ter verbetering van de vindbaarheid van jouw site.

We zorgen bijvoorbeeld voor content-optimalisatie voor zoekmachines, we instrueren Google en andere zoekmachines, we zetten een logische en overzichtelijke website hiërarchie en url-structuur op.

Slimme algoritmes en technieken

Niet alleen de techniek is belangrijk, maar ook de inhoud van de website. Je wilt immers zoveel mogelijk leads en conversies genereren. We monitoren het gedrag van gebruikers om kansen, min- en pluspunten te ontdekken. Jouw content kunnen we optimaliseren op basis van user-data.

Ons specialistische team ontwikkelt voortdurend nieuwe systemen voor onze opdrachtgevers. We maken gebruik van slimme algoritmes en bots om websites te testen en monitoren. De website die Rootsteps voor jou ontwerpt kent geen grenzen. Wij zorgen ervoor dat jij in de toekomst kunt meebewegen met de behoeftes van jouw bezoekers.

Conversie

Laat Rootsteps voor je werken

Je website krijgt de volledige aandacht. Doelgroep-analyse. Handgemaakt design. Perfecte service. Jij mag achterover leunen in je favoriete stoel.

  • Rootsteps onderzoekt de online doelgroep van de website. Leeftijd, geslacht, inkomen, affiniteiten & interesses. We houden overal rekening mee om de optimale omgeving te creëren.
  • We ontwerpen samen met jouw kennis van ‘t vak een wireframe. Het wireframe van de website maakt inzichtelijk hoe de gebruiker de website zal gebruiken. Gelijktijdig ontwikkelen we een demo-omgeving waarmee je op afstand mee kunt blijven denken over de website.
  • Content wordt ingericht door ons team in samenwerking met dat van jou. We maken een flow voor je, zodat je de content van de website aanpassingen zelf kunt doen. Mocht je dat niet willen dan is dat helemaal in orde: dan kun je de website laten maken door zelf content aan te leveren.
  • De lancering van de website vindt plaats. Wij namen graag de leiding om alles in orde te maken voor je. Het enige wat je hoeft te doen is een laatste quality check op de live-omgeving.

Je website kent geen grenzen.

Daarom is ook onze dienstverlening grenzeloos.

Als je een website laat maken, wil je dan graag voor iedere keer dat we met onze muis klikken een rekening ontvangen? Dit was een retorische vraag. En nu verder met een aantal voorbeelden van onze grenzeloze service.

Website Design

Als je een website laat maken wil je dat niet alleen jij hem mooi vindt: je doelgroep moet ervan smullen! De kans op succes neemt toe als je niet jezelf, maar jouw websitebezoeker centraal stelt. Het is dus belangrijk dat Rootsteps de styling zeer nauw neemt.

Rootsteps ontwikkelt voor jou een custom-made website, met oog voor detail als geen ander en precies zoals dat voor jouw website-gebruikers het beste werkt. Waardoor je sterk en professioneel overkomt bij je doelgroep.

  1. Responsive design volgens de moderne standaarden
  2. Op maat gemaakt: geen enkele concurrent heeft dezelfde evenaring
  3. Snelle service en persoonlijke aandacht
  4. Design aanpassen? Geen probleem, laten we brainstormen

Website prestaties

De website prestaties zijn bovengemiddeld goed. We blijven investeren in verbetering en daarmee kunnen we onze opdrachtgevers voorzien van de nieuwste technieken. Je wil een topkwaliteit website waar aandacht aan is besteed? Wij ook!

Rootsteps maakt zelfs van een 9 een 10. De website prestaties worden niet alleen bijgehouden: ze worden geanalyseerd en gebruikt om je website zichzelf te laten verbeteren!

Zoekmachine optimalisatie

Als jouw perfecte website staat, moet hij natuurlijk niet opgaan in de immense hoeveelheid websites op het world wide web. Je wil dat jouw (potentiële) klanten juist jouw website vinden. Het is dus belangrijk dat zoekmachines jouw website voorrang geven. Zoekmachines hebben bijvoorbeeld voorkeur voor hoe je data aanlevert en beoordelen jouw website op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen er graag voor dat jouw website gevonden wordt.

Afbeeldingsoptimalisatie

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden en een website zonder afbeeldingen is geen plaatje. Maar wist je dat 92% van alle websites te grote afbeeldingen draagt en dat 82% van alle data, gekoppeld aan die afbeeldingen niet verstuurd hoeft te worden? Om deze rotte appels te vinden, voert Rootsteps automatisch een algoritmische afbeeldingsoptimalisatie uit. Tip: Lever afbeeldingen aan in een zip-file, dan geven we aan hoeveel je kunt besparen via afbeeldingsoptimalisatie.

Website APK (huidige website)

Wil je weten of je huidige website naar behoren werkt en te 'fixen' is? Op zoek naar een Website APK, voordat je grootschalige wijzigingen doet? Dan begrijpen we dat heel goed!

Vraag de Website APK aan vie onderstaand formulier om te zien of je huidige website het werk nog kan uitvoeren. De website APK kunnen we gemakkelijk op afstand uitvoeren. Neem contact op via onderstaand formulier.

Voorbeelden van websites

Nieuwsgierig naar wat wij in onze mars hebben? Bekijk ons werk hier. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Steven Maas neemt contact met u op
Steven Maas mede-eigenaar

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Voer een bondige omschrijving in zodat we een nauwkeurige inschatting kunnen maken.

You are not using a mobile device: please scale up the browser.