Website Leef Foto & Film (EN)
Viewed:2690
Publication date:05-08-2020
Updated:27-11-2022

Website Leef Foto & Film (EN)

The Leef website is designed to let the images speak for themselves. Subtle lines divide the website and provide an overview, but leave room for a clear layout and good spacing between different elements.

Opvallende kenmerken

  1. Navigatiebalk verdwijnt als men naar beneden navigeert om meer ruimte te geven aan de bovenkant.
  2. Waar het kan worden afbeeldingen pas geladen als ze in beeld zijn.
  3. De huisstijl bevat een diafragma, dit element komt op verschillende plekken terug in het design van de website.

Navigatiebalk

De navigatiebalk verdwijnt als men naar beneden navigeert. Het bedrijf is gericht op beelden. We wilden dan ook ruimte geven voor die beelden om zo goed mogelijk naar voren te komen en het is dan gewenst dat het beeld zo groot mogelijk is. Geen zorgen echter: de navigatiebalk komt weer terug als men naar boven beweegt.

Lazyloading

Intelligente lazyloading is gebruik maken van lazyloading waar het moet. Het is niet verstandig om bijvoorbeeld alle afbeeldingen zomaar 'lazyloaded' te serveren. Het is hier voor Leef Foto & Film, bijzonder noodzakelijk omdat alles valt of staat met goede foto's en video's.

Diafragma

Het diafragma werd via het webdesign voor het eerst in leven geroepen. We vonden het een mooi artistiek randje geven aan de items in het portfolio en dit laten we dus ook terugkomen op verschillende plekken op de website: buttons voor navigatie, social media en ook het logo bevat uiteindelijk een diafragma element.

🎉
This is the end
Navigate back...
You are not using a mobile device: please scale up the browser.