Webshop beginnen


Je wil jouw product of dienst online verkopen, maar waar begin je? Hoe richt je een goede webshop eigenlijk in? De techniek moet kloppen, de shop moet met je bedrijf kunnen meegroeien, de geïntegreerde marketing tools moeten eenvoudig zijn en je wil niet teveel overheadkosten maken. Rootsteps helpt. Of je nu een nieuwe webshop begint, één wil implementeren op je bestaande website of wil uitbreiden. Wij hebben alle kennis en kunde in huis voor jouw perfecte webshop!

Ontdek hier waarom
 

Schaalbaar & Uitbreidbaar

Veel webshops kampen met trage laadtijden als er meer producten worden aangeboden. Niet bij Rootsteps. Rootsteps webhops blijven namelijk ongeacht hoeveel producten je aanbiedt, net zo snel en goed werken! Wij weten namelijk hoe belangrijk een snelle webshop is voor je e-commerce succes.

Aan de groei van jouw webshop zit geen limiet. Laat je kleine minishop met een paar producten uitgroeien tot een mega groothandel. Rootsteps zorgt ervoor dat jouw webshop gewoon meegroeit met jouw successen.

Verkoop via Facebook, Instagram en meer

Wil je je producten verkopen via Facebook, Instagram, Google Shopping en Amazon? Dan geven wij je groot gelijk! Bij andere shops moet je hiervoor development skills hebben of telkens een plugin of component bijwerken waardoor je veel geld en tijd kwijt bent aan een developer.

Rootsteps integreert je shop zonder extra kosten: gewoon out-of-the-box. Simpel toch?

Kies uit de 15+ meest gebruikte betaalsystemen

Er zijn veel betalingssystemen waarmee je kunt werken in je webshop. Maar welke werkt voor jou? Rootsteps adviseert je graag bij de juiste keuze en integreert die zonder moeite in jouw online winkel. De meest gebruikte betalingssystemen zoals Mollie, iDeal, PayPal, Sofort, Credit Card en nog vele andere zijn zonder problemen, zonder extra plugins, zonder enige kennis van de code gereed voor je!

Koppel je shop aan Shippingproviders

Voor een succesvolle webshop is ook goede distributie van essentieel belang. Gelukkig is er een ruime selectie aan leveranciers en jouw keuze is vaak eenvoudig in te stellen in de webshop. Heb je een digitaal product, zoals een e-book? Ook dat is geen enkel probleem. Rootsteps regelt de bezorging in een paar minuten.

Jarenlange ervaring in e-commerce

Rootsteps ontwikkelt al sinds jaar en dag professionele, mooie en succesvolle webshops/websites. Onze jarenlange ervaring zetten we in om je webshop succesvol te maken. Ons doel is je een gelukkige webshop eigenaar te maken. Bekijk hier hoe dat proces eruit ziet.

Van niets. Naar alles.

De ultieme webshop beginnen

Nu is er nog niets, maar het kan snel gaan. Binnen nu en 6 weken kan je webshop from start to finish gereed zijn voor deployment. Bij Rootsteps kun je rekenen op 100% commitment om het doel te behalen.

 • Onboarding: je neemt contact met ons op. We plannen een goede brainstormsessie met ons team in.
 • Als iedereen zijn huiswerk doet hebben na enkele weken een wireframe, design en goedkeuring.
 • Development is gestart en je ontvangt direct toegang tot een testomgeving waar je gelijktijdig je producten kunt instellen.
 • Het is tijd: we lanceren de webshop en we blijven samen kritisch om te optimaliseren.

Een webshop met slimme vrienden

Integraties. Handige tools. Remarketing. Alles.

Je webshop kan (zeker in het begin) wel een beetje hulp gebruiken. Daarom hebben we krachtige integraties gemaakt die je shop verbinden met de grootste betalingsystemen, social media, mailingsystemen, trackingsoftware en algoritmes.

Bekijk alle functies

Ingebouwde webshop marketing tools

Als jij je richt op het inrichten van de producten, kunnen wij de marketingtools bij jouw webshop toevoegen. Je hebt de volgende mogelijkheden tot je beschikking en bedient ze simpel vanaf de bank!

 1. Promotie van je verkoop met gepersonaliseerde kortingsbonnen

 2. Boost sales met automatische follow-ups: zet achtergelaten winkelmandjes om in succesvolle verkopen

 3. Bereik bezoekers met remarketing: bereik mensen die de webshop al eerder bezocht hebben via advertenties op andere sites

 4. Maak trouwe klanten via e-mailmarketing NIEUW

 5. Automatiseer je kortingsregels NIEUW

Webshop design en looks

Je webshop moet uitstralen wat jij wil overbrengen. Daarom matchen we de looks en feels bij je producten en branding. Wij verwachten dat je kritisch bent, want zo komen we samen tot een perfecte webshop. Jouw webshop wordt precies zoals jij hem wil, dankzij: 

 1. Veel ruimte voor creativiteit door snelle laadtijden

 2. Pas zelf de formaten, productpagina, kolomindeling, afbeeldingen en miniaturen aan

 3. Nog specifieker maatwerk nodig? Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden 

Simpel & snel Productmanagement

Ook het beheer van je producten is eenvoudig, snel en intuïtief. Je wil niet steeds moeten wachten als je een wijziging aanbrengt. Daarom zijn deze functies ten aanzien van productenbeheer bij ons vanzelfsprekend:

 1. Bulk aanpassingen/mass-updates

 2. Massaal importeren en exporteren volgens een schema

 3. Schaalbaar tot onbeperkt aantal producten

 4. Zelf in te stellen product opties zoals kleur, maat en andere variaties

 5. Slimme gerelateerde producten

 6. Self-hosted productafbeeldingen

 7. Eenvoudige product vertalingen

 8. Digitale producten

 9. Optimale product vindbaarheid

Webshop beheer

Het algemene beheer van je webshop is intuïtief, simpel en snel. Je kunt het in een paar uur helemaal zelf. Een overzicht van de standaard functies:

 1. Intuïtieve en supersnelle interface

 2. Gratis webshop beheer-app (iOS en Android) 

 3. Personeelsbeheer (met toegang tot de app)

 4. Koppeling met social media 

 5. Switch van taalvoorkeur voor verkoop in het buitenland

Voorbeelden van websites

Nieuwsgierig naar wat wij in onze mars hebben? Bekijk ons werk hier. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Steven Maas neemt contact met u op
Steven Maas mede-eigenaar

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Voer een bondige omschrijving in zodat we een nauwkeurige inschatting kunnen maken.

You are not using a mobile device: please scale up the browser.