Webdevelopment

Webdevelopment

Bijgewerkt op: 07-07-2020

Webdevelopment. De wereld van de code is van ons. We begonnen lang geleden te werken aan websites die draaiden op WordPress. We zijn nu een paar stappen verder en kunnen met zekerheid stellen dat we vrijwel alles kunnen maken wat je hartje begeert. Grote kans als je het ergens gezien hebt, dat wij het kunnen maken. Zelf je website bijhouden? Niet bij ons. Het kan makkelijker: zeg wat je wilt, wij maken het. Uiteindelijk kun je zo je eigen website niet verpesten en blijft het onder ons toezicht gewoon goed werken. Doen wij dit, doe jij dat!

Contact over Webdevelopment

Webdevelopment, wat is het?

Webdevelopment betekent voor ons het ontwikkelen van systemen door te programmeren in verschillende 'talen'. Veel mensen zien alleen de voorkant van de website (front-end) maar wij zien ook de achterkant (back-end) en ontwikkelen beide. Webdevelopment is in feite het mogelijk maken van een digitaal medium zoals bijvoorbeeld een website of webshop, maar denk ook aan apps voor smartphones, portalen enzovoorts.

Wie betaalt voor webdevelopment?

Niet iedereen heeft webdevelopment nodig om een website of ander digitaal platform te bouwen. De ontwikkeling is namelijk al (voor een groot gedeelte) uitgevoerd. We werken iedere dag aan nieuwe functies en mogelijkheden voor al onze klanten. Daar betaalt niemand en tegelijkertijd dus iedereen voor. Maar op de vraag wie er betaalt voor webdevelopment, dan zijn dat vaak de innovatieve bedrijven. Zij die iets vragen wat nog niet bestaat!

Hoe gaat webdevelopment in zijn werk?

Bij een development traject bakenen we goed af wat nu al ontwikkeld kan worden en wat nog onduidelijk is. Waar onduidelijkheid is worden vraagtekens gezet om onderzoek te verrichten. Dat onderzoek vindt plaats in de vorm van wat wij noemen een 'proof of concept' (poc). Als de poc slaagt kan het webdevelopment traject van start gaan; als hij faalt dan kan het 'nog' niet plaatsvinden. Na de poc bouwen we samen milestones die we willen behalen. De milestones zijn grote 'releases' van de software die gemaakt wordt. Iedere release brengt nieuwe functies met zich mee. Vervolgens ronden we iedere milestone af en breiden we het product geleidelijk aan, uit.

Kosten voor webdevelopment

Kosten voor webdevelopment variëren enorm. Dit is geheel afhankelijk van de doelen die gesteld worden, hoeveel van onze capaciteit benut wordt. Afhankelijk van de 'schaal' van het traject praten we over een uurtarief van 90 - 150 euro per uur. Wel stellen we onszelf altijd flexibel op en deinzen we niet terug van de onduidelijkheden. Er is altijd een oplossing. Innovatieve bedrijven kunnen een groot deel van onze kosten als subsidie aanvragen, daardoor kunnen ze veel geld besparen en toch innoveren.

Subsidie voor webdevelopment

Innovatie is noodzakelijk. Daarom zijn er veel verschillende vormen van subsidie in Nederland. Gelukkig valt inmiddels ons werk als webdevelopers daar ook onder. Enkele van onze klanten kan een deel van de webdevelopment kosten dekken via subsidie. Wij adviseren hier niet over maar we kunnen je wel verbinden aan de juiste mensen!

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!