Webdesign

Webdesign

Bijgewerkt op: 07-07-2020

Een webdesign maken is eenvoudig als je weet hoe de website gemaakt gaat worden en als je bakken met ervaring hebt... Geen grap: we hebben het onder de knie. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen daarom ook lekker snel de nieuwste dingen proberen en maken. Het enige wat we nodig hebben is een beetje koffie. En een gezellig gesprekje met jou natuurlijk.

Contact over Webdesign

Wanneer laat je een webdesign maken

Wanneer je een webdesign laat maken, hangt grotendeels af van je doel! Als je snel de lucht in wilt is het soms niet echt handig om eerst naar de tekentafel te gaan. Dan is het fijn als je weet dat het ook allemaal zonder webdesign kan. Veel ondernemers die wij spreken hebben echter nog nooit een website gehad. Zij zijn gebaat bij een webdesign omdat het met 'een paar vegen over het bureau' duidelijk wordt waar wat komt te staan. Het helpt je om je doel te bepalen.

Het doel van de website

We hebben het al eens gehad over waar je rekening mee houdt als je een website wilt laten maken. Het doel van de website bepaalt wat je nodig hebt. Veel mensen vinden een contactformulier bijvoorbeeld noodzakelijk, maar in veel gevallen is dit niet eens handig. Het kost mensen tijd om hem in te vullen en je doelgroep moet het ook maar net kunnen. Ook het gebruik van bepaalde afbeeldingen, het gebruik van kleuren, animaties en contrasten begint te leven als je doel van de website in het webdesign wordt gegoten.

Als je een webdesign laat maken

Als je een webdesign laat maken dan beginnen met het skelet: het wireframe. Dit is een ruwe schets van het eindproduct. Denk nog even niet aan die gepolijste diamant in deze fase; denk aan functie. Na het wireframe ontstaat de behoefte om kleur en huisstijl-elementen toe te voegen. Na die fase heb jij jouw gepolijste diamant en kunnen we aan de slag met webdevelopment en de bouw van de website.

Webdesign of website ontwerp

Het is feitelijk gezien allebei hetzelfde. Dus wil je weten of een webdesign of website ontwerp voor jou écht nodig is? We kunnen je helpen door use-cases erbij te pakken uit je branche en te zien of het een nuttige investering is. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen een aantal cruciale elementen laten ontwerpen!

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!