Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO)

Bijgewerkt op: 20-04-2019

Search Engine Optimization (SEO). Super duur woord, kan veel simpeler: vindbaarheid. Vindbaarheid is naast functionaliteit en gebruikservaring het doel van je website. Zonder vindbaarheid, komt er niet snel nieuwe klant aanwas. Dus: belangrijk!

Het wordt nog leuker. Als het aan ons ligt, maken we geen gebruik van WordPress. Onze websites worden ervoor gemaakt om vindbaar te zijn. Dan gaan we voor een door onszelf ontwikkelde basis. Pure snelheid. Er is vervolgens maar één doel: positie 1.

Contact opnemen over Search Engine Optimization (SEO)

Website vindbaarheid verbeteren

Het verbeteren van de website vindbaarheid is een slimme keuze. Want waarom heb je anders een website laten maken? Zodat niemand hem kan gebruiken? Nee dus! Het enige probleem is voor jou echter: dat het verbeteren van website vindbaarheid kan door aan heel veel verschillende knoppen te draaien. Er zijn enorm veel variabelen, die elkaar allemaal beïnvloeden. Zie het alsof je een recept hebt gekregen van iemand: maar al beschik je over alle ingrediënten, je zult ze in de juiste samenstelling moeten brengen om het te laten werken!

Website vindbaarheid is een keuze, geen luxe. Ook jij kunt vindbaar zijn, maar zowel de ingrediënten alsook de chef, bepalen hoe lekker het gerecht wordt. Zo geldt dat ook voor je vindbaarheid. Kies je ons als chef en volg je onze receptuur, dan heb je jouw kansen gemaximaliseerd en behaal jij jouw doel. Simpel.

Wat draagt bij aan betere vindbaarheid

Natuurlijk helpt het als je leuke artikelen schrijft, die passie, dat enthousiasme? Dat kun je overbrengen. Maar er is een belangrijk punt wat gemaakt moet worden. Realiseer je wel dat jouw website vindbaarheid relatief is aan de snelheid. Snelheid is erg belangrijk, maar niet alleen omdat Google dit hoog op de prioriteitenlijst heeft staan.

Als je dus denkt aan Search Engine Optimization (SEO) of vindbaarheid, denk dan vooral ook aan het synoniem: snelheid. 

Waarom snelheid belangrijk is voor vindbaarheid

Snelheid is belangrijk voor vindbaarheid omdat het de gebruikerservaring beïnvloedt. Als je website snel laadt, is bewezen dat mensen er meer interacties mee hebben, eerder overgaan tot aankoop, en vaker terugkomen. Dat is dus de reden waarom snelheid belangrijk is. 

Het is nu dus niet zo, omdat jij er meer geld mee verdient (dat is alleen het gevolg ervan). Het gaat om de persoon die vindt wat hij nodig heeft. "Vindbaarheid". Het woord zegt het al. Jij wordt gevonden, omdat iemand krijgt wat hij zoekt.


Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!