October CMS voor SEO

October CMS voor SEO

Bijgewerkt op: 08-07-2020

October CMS is serieuze stappen aan het maken. Niet alleen maken we er mooie websites mee, maar October CMS wordt out-of-the-box ook nog eens uitgerust met de tools die nodig zijn voor serieuze SEO. Hoe gek het ook klinkt: back to basic is key. October weet het, nu jij nog!

Contact over October CMS voor SEO

October CMS voor SEO

October CMS voor SEO gebruiken is alsof je zegt: bij de bakker haal je brood. Het is logisch! Waarom dat logisch is gaan we je uitleggen. 

Is October CMS een nieuwkomer?

October CMS is zoals veel Content Management Systemen een van de vele opties die jij als website eigenaar hebt. De keuze is reuze, laten we maar zeggen. Maar voor velen valt October CMS nu ineens op omdat het SEO-technisch enorme klappen uitdeelt. Links-rechts en door het midden verovert October CMS de markt. Developers worden razend enthousiast als ze het CMS op basis van het Laravel Framework mogen gebruiken. En dat is niet voor niets: het is terug naar de bron, 'plain and simple'. 

Natuurlijk is er een waslijst aan dingen waar jij als website-eigenaar rekening mee moet houden; en gelukkig is het een prima alternatief voor WordPress. Dit is waarom October CMS voor SEO te gebruiken is:


October CMS SEO / Geen overbodige code meer

Wat geeft October CMS de extra pluspunten?

Ok, laten we beginnen met de extra pluspunten van het October CMS. We vergelijken dan vooral de dingen die ons het meest opvallen of waarmee je de grootste impact kunt maken. Ten aanzien van andere systemen uiteraard.

Dit zijn de pluspunten:

Geen overbodige code meer

October CMS serveert de pagina zoals jij hem wilt hebben. Zonder overbodige ongebruikte code, die andere Content Management Systemen vaak genereren. Gegenereerde code bijvoorbeeld door Visual Composer, King Composer en Avada templates van WordPress CMS, bevatten zoveel overbodige code dat het de website enorm vertraagt. Dit is ongewenst voor de eindgebruiker, dus ook voor jou.

Veiligheid staat bovenaan bij October

Met October CMS kun je veilige investeringen doen. Bouwen aan de website is voor eeuwig en voor altijd. Back-ups zijn bijna niet nodig tenzij je er echt op staat. Ook hacks kunnen niets uithalen. Natuurlijk is er de mogelijkheid voor de black hat hacker om je website aan te vallen, maar dan ben je wel echt wanhopig. Het terugzetten van je live-site is zo eenvoudig dat het de moeite niet waard is!

October E-commerce support in opkomst

E-commerce is een leuke markt: zeker wanneer support voor e-commerce in opkomst is voor October CMS. Betalingen kun je gewoon verrichten via de bekende Mollie, PayPal en via iDeal. Ook hier geldt: een snelle shop is een snelle klant. Die snelheid waarmee je gebruikers voorziet loont.
Lees ook: Key factors for developing a successful e-commerce website (pagina 6 t/m 9)

October CMS Templating

October CMS kan templates maken van herhalende content. Daarmee kun je ook patronen definiëren die je SEO zo veel eenvoudiger maken. Bepaal hoe je pagina structuur eruit ziet en herhaal die structuur voor vergelijkbare pagina's. Zo zijn salespages bijvoorbeeld geheel uniek op te stellen, of kun je October CMS templates gebruiken om alles salespages volgens hetzelfde stramien op te stellen.

Afbeeldingen in het October CMS Template worden automatisch geschaald voor het apparaattype. Dit versneld niet alleen de website, maar ook jouw workflow voor het maken van hele goede content. Bovendien zijn die templates ook toe te passen op je meta title en meta description. Je hebt er dus bijna geen omkijken meer naar.

Prijs van een October CMS Website

Wil je meer weten over hoe wij een website voor jou zouden bouwen met een October CMS fundering? De prijs van een October CMS website ligt gemiddeld tussen 2500 - 3500 euro. October CMS websites zijn daarmee toegankelijk voor serieuze ondernemers. Een diepte investering die we graag de moeite waard maken voor je. Neem eens contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!