Webdevelopment en webdesign

Webvelopment- en webdesign zijn twee verschillende werelden. Aan de ene kant ontwikkel je functies, aan de andere kant maak je die functies mooi en aanspraakmakend. Rootsteps verzorgt het webdesign / website ontwerp inclusief de complete ontwikkeling van snelle, gebruiksvriendelijke en succesvolle digitale media.

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO). Super duur woord, kan veel simpeler: vindbaarheid. Vindbaarheid is naast functionaliteit en gebruikservaring het doel van je website. Zonder vindbaarheid, komt er niet snel nieuwe klant aanwas. Dus: belangrijk! Er is maar één doel: positie 1.

Meer over Search Engine Optimization (SEO)

Webdesign

Een webdesign maken is eenvoudig als je weet hoe de website gemaakt gaat worden en als je bakken met ervaring hebt... Geen grap: we hebben het onder de knie. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen daarom ook lekker snel de nieuwste dingen proberen en maken. Het enige wat we nodig hebben is een beetje koffie. En een gezellig gesprekje met jou natuurlijk.

Meer over Webdesign

Webdevelopment

Webdevelopment. De wereld van de code is van ons. We begonnen lang geleden te werken aan websites die draaiden op WordPress. We zijn nu een paar stappen verder en kunnen met zekerheid stellen dat we vrijwel alles kunnen maken wat je hartje begeert. Grote kans als je het ergens gezien hebt, dat wij het kunnen maken. Zelf je website bijhouden? Niet bij ons. Het kan makkelijker: zeg wat je wilt, wij maken het. Uiteindelijk kun je zo je eigen website niet verpesten en blijft het onder ons toezicht gewoon goed werken. Doen wij dit, doe jij dat!

Meer over Webdevelopment

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!