Webdevelopment en Webdesign

Geef toe: voor Webdevelopment en Webdesign heb je een mega-nerd nodig. Wij zijn ultra-nerds... we verzorgen verschillende diensten voor niet alleen mooie, maar ook functionele en succesvolle websites! Laat deze pagina je inspireren.

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO). Super duur woord, kan veel simpeler: vindbaarheid. Vindbaarheid is naast functionaliteit en gebruikservaring het doel van je website. Zonder vindbaarheid, komt er niet snel nieuwe klant aanwas. Dus: belangrijk!

Het wordt nog leuker. Als het aan ons ligt, maken we geen gebruik van WordPress. Onze websites worden ervoor gemaakt om vindbaar te zijn. Dan gaan we voor een door onszelf ontwikkelde basis. Pure snelheid. Er is vervolgens maar één doel: positie 1.

SEO Vindbaarheid Website

Webdesign

Een webdesign maken is eenvoudig als je weet hoe de website gemaakt gaat worden en als je bakken met ervaring hebt... Geen grap: we hebben het onder de knie. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen daarom ook lekker snel de nieuwste dingen proberen en maken. Het enige wat we nodig hebben is een beetje koffie. En een gezellig gesprekje met jou natuurlijk.

Lees ook

Webdesign Website

Webdevelopment

Webdevelopment. De wereld van de code is van ons. We begonnen lang geleden te werken aan websites die draaiden op WordPress. We zijn nu een paar stappen verder en kunnen met zekerheid stellen dat we vrijwel alles kunnen maken wat je hartje begeert. Grote kans als je het ergens gezien hebt, dat wij het kunnen maken. 

Zelf je website bijhouden? Niet bij ons. Het kan makkelijker: zeg wat je wilt, wij maken het. Uiteindelijk kun je zo je eigen website niet verpesten en blijft het onder ons toezicht gewoon goed werken. Doen wij dit, doe jij dat!

Lees ook

CMS October CMS Webdevelopment Website

Rootsteps Webdevelopment en Webdesign

Laat Rootsteps je Webdevelopment en Webdesign uitvoeren. Je hebt één aanspreekpunt, wat ons ervaren team met overlappende expertises coördineert. Op die manier heb je met één druk op de knop al je mediaproducties in orde.