Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Logo Sateetje

Project Sateetje

Sateetjes van Sateetje zijn super lekker, makkelijker dan Netflix en ze leveren sneller dan Lucky Luke kan schieten. Sateetje bedient zowel de zakelijke markt alsook de particuliere. Hordes met mensen eten nu de unieke sateetjes van Sateetje. Soms zelfs zonder dat ze het weten, weet je...

Gepubliceerd op: 23 april 2018

Film

Rootsteps heeft verschillende 'cinemagraphs' gemaakt voor online cross-mediale campagnes. In cinemagraphs kun je iets oneindig lang laten bewegen. Of je kunt juist iets stilzetten waarbij iets anders in de film continu beweegt. Ze houden de aandacht gemiddeld 9 seconden langer vast dan een normale afbeelding!

Foto

Foodtography! Overal saté en het enige wat we doen is foto's maken... en... een beetje eten om wakker te blijven. Vrijwel alle food foto's van Sateetje zijn door Rootsteps gemaakt, ge-grade en geretoucheerd. Grading is voor leken het bewerken van de kleursamenstelling van de foto. Retoucheren is het bewerken van de pixels! Soms wil je gewoon dat het er net iets anders uitziet.

Grafisch

Op grafisch gebied zijn er veel verschillende elementen gemaakt. Neem bijvoorbeeld de afbeeldingen die alleen al voor social media geillustreerd zijn. Veel campagnes zijn opgebouwd met visuele ondersteuning. Het resultaat is een foto met begeleidende illustraties of teksten.

Of de pinda's die je hierboven voorbij ziet komen. Met compositing maak je dingen vrijstaand. Zodat je ze overal op je website kunt gebruiken. Handig en niet eens zo ingewikkeld. Goede vormgeving is minstens de helft van goede marketing!

Web

De website. Natuurlijk. Als we ergens (in positieve zin) gek van worden, dan zijn het websites. Het is een WordPress website met op maat gemaakt template. Maar je bent hier niet voor technische praatjes: hij moet gewoon goed werken en passen bij het budget nietwaar?

Ook voeren we SEA campagnes uit voor Sateetje. Kleinschalig, maar doelbewust en effectief. Wederom op maat gemaakt, om te passen bij het beoogde doel. Het resultaat is een groeiende omzet en interessante gegevens en zoekterm-analyses. Dat ligt in ons straatje.

Project Sateetje is toch gaaf?

Wil je ook een soortgelijk project starten, maar twijfel je of weet je niet hoe? Drop een lijntje, dan wordt alles makkelijker.