Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Rootsteps Finger Trademark
Logo Plan2000

Project Plan2000

Plan2000 bedient met name expats met turn-key huizen waar je u tegen zegt. Uniek in de branche omdat het vette huizen zijn; en niemand anders de ballen heeft om ze helemaal te slopen en compleet anders in te richten. De mensen bij Plan2000 zijn bijzonder creatief en zeer gepassioneerd, met een geheel eigen kijk op de wereld om zich heen.

Gepubliceerd op: 13 april 2018

Film

Plan2000 heeft ons gevraagd om een timelapse te maken van de muurschilderingen in het kantoor in Den Haag. De muurschilderingen werden door kunstenaars tot het leven geroepen, wij hebben dit vastgelegd door middel van een timelapse. De film is vervolgens gebruikt als boodschap naar de makelaars in de regio.

Foto

Plan2000 is in veel situaties gebaat bij High Dynamic Range (HDR) fotografie omdat huizen natuurlijk een binnen en buitenkant hebben. De buitenkant is dan (door de zon) fel belicht en de binnenkant is dan wat 'rustiger'. HDR foto's leveren dan prachtige resultaten. Zoals je hier in enkele voorbeelden kunt zien.

Grafisch

We verzorgden de complete re-branding van Plan2000. Dat is leuk, want de oorsprong van plan2000 ligt bij Kamer2000. Een kamertje ontworpen en ingericht door de vader van Patricia Cheung, Kung Wha Cheung.

De Chinese roots wilden we heel graag gebruiken in de styling van het beeldmerk en andere illustraties. Toen het beeldmerk helemaal af was, volgde de stationary opdracht in de vorm van visitekaartjes. Ook zijn er verscheidene illustraties gemaakt voor online gebruik, met name Social Media.

Web

De website van Plan2000 is voornamelijk gericht op het uitdragen van luxe. Omdat er extreem veel beelden gemaakt worden van de renovatie, moesten we kiezen voor een speciale interface. De interface voor de projecten moet simpel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Plan2000 projecten moeten namelijk in chronologische volgorde weergegeven worden, met alle verschillende foto's van de projecten. Op die manier ontstaat een tijdlijn van toen naar nu.

Naast de website werkzaamheden hebben we geholpen met het promoten van de website en het opbouwen van campagnes op instagram en facebook.

Project Plan2000 is toch gaaf?

Wil je ook een soortgelijk project starten, maar twijfel je of weet je niet hoe? Drop een lijntje, dan wordt alles makkelijker.