Logo Project Zekerheid VVE Beheer

Project Zekerheid VVE Beheer

Zekerheid VVE Beheer maakt van je Vereniging van Eigenaars een plek van rust en harmonie. Perfect voor als je niet meer wilt kibbelen met je buurman en buurvrouw. Geweldig hoog service level. Maakt de vergaderingen weer gestructureerd en zorgt ervoor dat de VVE weer lekker soepel draait. Als een trein door de besluitvorming heen? Gewoon bellen!

Geplaatst op: 04/09 '18

Zekerheid VVE Beheer Logo Ontwerp

Het logo van Zekerheid VVE Beheer bestaat uit de drie verschillende hoeken van dienstverlening: de algemene, bouwkundige en financiële dienstverlening. Die elementen zijn vormgegeven als onderdeel van het huis, wat beter herkenbaar wordt door het schuine dak en de gezelligheid van een schoorsteen. Verder is de letter gekozen voor zijn speelse R en Z, zodat 'Zekerheid', juist leuk; en niet saai klinkt. Strakke moderne lijnen, met een grote letter zijn goed voor de markten waarin veel vergelijkbare visuele identiteiten staan. Je valt op met zo'n logo ontwerp. Lekker!

Geplaatst op: 04/09 '18

Zekerheid VVE Beheer Webdesign

Het webdesign / website ontwerp van Zekerheid VVE Beheer moest open gebroken worden. Simpelere layout, maar wel aangekleed met mooie elementen en iconen. De verschillende VVE's die er op dit moment gebruik van maken kunnen tevens inloggen op een speciaal ontwikkeld portaal. De website is vervolgens ongeveer 25 punten gestegen qua site laadtijd. Gaat als een gek!

Project Zekerheid VVE Beheer Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!