Logo Project Tracefy

Project Tracefy

Tracefy verbindt je fiets met een satelliet en tovert hem daarmee om tot een sterk staaltje meetbaarheid. Denk eens aan bedrijven, werknemers, duurzaamheid, groen en kilometervergoeding. Precies! GPS trackers van Tracefy zijn zo geavanceerd dat ze de kleinste details meten. Handig als je fiets een kleine shortcut neemt terwijl jij er niet op zit. Weet je precies waar 'ie gejat is en kun je daarna aan je baas uitleggen waarom je te laat bent. Gewoon door de app te laten zien!

Geplaatst op: 05/11 '18

Tracefy Portal Development

De Tracefy Portal biedt toegang tot gegevens van allemaal verschillende GPS trackers. Die GPS trackers zitten natuurlijk in de fietsen. En die versturen om de zoveel tijd gegevens die je met het dashboard kunt 'interpreteren'. Je kunt de ritten van de dag inzien, hoe ver, hoelang en dus ook hoe hard er gereden is. Fancy right?

Wij hebben zowel de volledige ontwikkeling van de portal in uitvoering alsook het design. Fijn om zoveel te mogen, maar het is nog fijner om dan ook een kloppend geheel te maken!

Geplaatst op: 05/11 '18

Tracefy Portal Login

De Tracefy Portal Login is geheel op maat gemaakt en werkt naadloos samen via Google en LinkedIn integraties. Ook kan de gebruiker inloggen met zijn of haar zelf aangemaakte account. Hiermee verkrijgt de bezoeker toegang tot het Tracefy Dashboard 'where the magic happens!'

Project Tracefy Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!