Project Sateetje

Sateetjes van Sateetje zijn super lekker, makkelijker dan Netflix en ze leveren sneller dan Lucky Luke kan schieten. Sateetje bedient zowel de zakelijke markt alsook de particuliere. Hordes met mensen eten nu de unieke sateetjes van Sateetje. Soms zelfs zonder dat ze het weten, weet je...

Geplaatst op: 21/12 '17

Website Sateetje

De website. Natuurlijk. Als we ergens (in positieve zin) gek van worden, dan zijn het websites. Hij moet goed werken en passen bij het budget nietwaar? Daarom hebben we een tijdelijke website gemaakt voor Sateetje waarmee diens klanten in ieder geval een bestelling konden uitvoeren.

Ook voerden we SEA campagnes uit voor Sateetje. Kleinschalig, maar doelbewust en effectief. Wederom op maat gemaakt, om te passen bij het beoogde doel. Het resultaat is een groeiende omzet en interessante gegevens en zoekterm-analyses.

Geplaatst op: 16/04 '18

Grafische Vormgeving Sateetje

Op grafisch gebied zijn er veel verschillende elementen gemaakt. Neem bijvoorbeeld de afbeeldingen die alleen al voor social media geillustreerd zijn. Veel campagnes zijn opgebouwd met visuele ondersteuning. Het resultaat is een foto met begeleidende illustraties of teksten.

Of de pinda's die je hierboven voorbij ziet komen. Met compositing maak je dingen vrijstaand. Zodat je ze overal op je website kunt gebruiken. Handig en niet eens zo ingewikkeld. Goede vormgeving is minstens de helft van goede marketing!

Geplaatst op: 05/02 '18

Food Photography Sateetje

Food Photography! Overal saté en het enige wat we doen is foto's maken... en... een beetje eten om wakker te blijven. Vrijwel alle food foto's van Sateetje zijn door Rootsteps gemaakt, ge-grade en geretoucheerd. Grading is voor leken het bewerken van de kleursamenstelling van de foto. Retoucheren is het bewerken van de pixels! Soms wil je gewoon dat het er net iets anders uitziet.

Geplaatst op: 10/04 '18

Cinemagraphs Sateetje

Rootsteps heeft verschillende 'cinemagraphs' gemaakt voor online cross-mediale campagnes. In cinemagraphs kun je iets oneindig lang laten bewegen. Of je kunt juist iets stilzetten waarbij iets anders in de film continu beweegt. Ze houden de aandacht gemiddeld 9 seconden langer vast dan een 'stilstaande' afbeelding!

Project Sateetje Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Wat vind jij van Project Sateetje?

Rootsteps waardeert je mening. Het is jouw interpretatie. Jouw gevoel bij dit resultaat. Laat het ons weten en wees kritisch: dat zijn wij ook. Neem contact met ons op en wie weet beginnen we samen wel een heel erg gaaf project.