Logo Project RouteVision

Project RouteVision

RouteVision heerst met kop en schouders in de markt van de rittenregistratie en kilometerregistratie. Met het uiterst geavanceerde rittenregistratiesysteem rijd je zonder je zorgen te maken over verzuimboetes, in je zakelijke auto. Draai rapporten uit van de volledige vloot van bedrijfsauto's, bespaar kosten op de rittenregistratie en rijd zuiniger met RouteVision.

Geplaatst op: 01/05 '18

RouteVision SEO Strategie

RouteVision vroeg ons een full-force SEO strategie te creëren die de grenzen op zoekt van wat mogelijk is op het gebied van vindbaarheid. Vroeg of laat moesten alle relevante pagina's gewoon in de top 3 belanden. Niet alleen groeide het totale bereik exponentieel (1417%), ook werden er op alle fronten meer klikken behaald.

Uitgevoerde diensten: SEO strategie, copywriting, linkbuilding, monitoring en wekelijkse rapportage.

Resultaat: %358 meer organische klikken / 14,2 positiegroei over een periode van ~5 maanden.

Geplaatst op: 01/01 '18

RouteVision Webdesign October CMS

RouteVision is een pionier en levert kwaliteit, dat blijkt wel uit de keuze om ook de website gebruiksvriendelijk, snel en informatief te maken. We realiseerden een compleet nieuwe infrastructuur door alles op October te bouwen. Dit bracht niet alleen enorme snelheidsverbeteringen met zich mee; maar bijvoorbeeld ook snellere aankopen en eenvoudigere offerte aanvragen!

Geleverde diensten: webdesign en webdevelopment

Project RouteVision Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!