Logo Project Quinq

Project Quinq

Quinq werpt overal letterlijk een schaduw op. En dat bedoelen we absoluut niet in negatieve zin. Chillen onder een inflatable tent? Moet je doen! Quinq heeft daar een uniek concept voor. Zo af en toe een plaatselijke zonsverduistering kan toch geen kwaad?

Geplaatst op: 18/07 '18

3D Compositing, Quinq

3D Compositing is voor nieuwe concepten zoals dat van Quinq super handig. Mensen kunnen dan tenminste zien wat je bedoelt te zeggen. Voor Quinq is het kleinste Cross M model nagemaakt in 3D. De designs van de tenten kunnen we nu met een paar knoppen verwisselen: dan hoeft de tent dus niet in het echt bedrukt te worden om er vervolgens een paar foto's van te maken!

Geplaatst op: 10/07 '18

Stationery / Drukwerk, Quinq

De brochure van Quinq is ontworpen met een duidelijke aandacht voor de illustraties en afbeeldingen. Niemand kan er met het lezen van de brochure omheen. Het is voor ons standaard dat de klant, met het afnemen van stationery mockups te zien krijgt. De mockup maakt de brochure iets tastbaarder. Nog voordat de brochure gedrukt wordt kan dan besloten worden om wat aanpassingen te doen.

Geplaatst op: 10/06 '18

Fotografie, Quinq

Lekker zonnetje, af en toe een briesje, heerlijk. Fotografie is echt niet erg! Lekker hoog contrast tegen een strak blauwe lucht (met kleurverloop). Prima idee toch? Voor Quinq maakten we op locatie een paar shots van het Cross M model in meerdere settings. Strand, beurs, op een dakterras. You name it! De foto's worden gebruikt op drukwerk, voor online marketing op de website en advertenties en Social Media.

Geplaatst op: 20/06 '18

3D Animatiefilm, Quinq

De 3D animatiefilm dient als een speelse bewegende illustratie voor de website van Quinq. Hij wordt gebruikt als loader voor de website-content. Deze animatie wordt versneld afgespeeld.

Geplaatst op: 07/05 '18

Webdesign First Take, Quinq

De 1st take is een concept-versie van het design van de website. De first take was gericht op het creëren van sales via de website. Via een mooi vormgegeven formulier kon via de website van Quinq verkocht worden aan de bezoeker. De verkoopkracht komt vervolgens van een crossmediale benadering.

Project Quinq Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!