Logo Project Plan2000

Project Plan2000

Plan2000 bedient met name expats met turn-key huizen waar je u tegen zegt. Uniek in de branche omdat het vette huizen zijn; en niemand anders de ballen heeft om ze helemaal te slopen en compleet anders in te richten. De mensen bij Plan2000 zijn bijzonder creatief en zeer gepassioneerd, met een geheel eigen kijk op de wereld om zich heen.

Geplaatst op: 16/05 '18

2K Branding, Plan2000

We verzorgden de complete re-branding van Plan2000. Dat is leuk, want de oorsprong van plan2000 ligt bij Kamer2000. Een kamertje ontworpen en ingericht door de vader van Patricia Cheung, Kung Wha Cheung.

Geplaatst op: 14/02 '18

Stationery Plan2000

De Chinese roots wilden we heel graag gebruiken in de styling van het beeldmerk en andere illustraties. Toen het beeldmerk helemaal af was, volgde de stationary opdracht in de vorm van visitekaartjes. Ook zijn er verscheidene illustraties gemaakt voor online gebruik, met name Social Media.

Geplaatst op: 21/05 '18

Architectural Photography Plan2000

Plan2000 is in veel situaties gebaat bij High Dynamic Range (HDR) fotografie omdat huizen natuurlijk een binnen en buitenkant hebben. De buitenkant is dan (door de zon) fel belicht en de binnenkant is dan wat 'rustiger'. HDR foto's leveren dan prachtige resultaten. Zoals je hier in enkele voorbeelden kunt zien.

Geplaatst op: 13/04 '18

Webdesign- en Webdevelopment Plan2000

De website van Plan2000 is voornamelijk gericht op het contrast tussen oud en nieuw vanwege de bizarre renovaties. Omdat er extreem veel beelden gemaakt worden van de renovatie, moesten we kiezen voor een speciale interface. De interface voor de projecten moet simpel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Plan2000 projecten moeten namelijk in chronologische volgorde weergegeven worden, met alle verschillende foto's van de projecten. Op die manier ontstaat een tijdlijn van toen naar nu.

Naast de website werkzaamheden hebben we geholpen met het promoten van de website en het opbouwen van campagnes op instagram en facebook.

Geplaatst op: 06/12 '17

Timelapse Mural, Plan2000

We hadden het idee dat we voor Plan2000 een timelapse wilden maken van de muurschilderingen in het kantoor in Den Haag. De muurschilderingen werden door kunstenaars tot het leven geroepen, wij hebben dit vastgelegd door middel van een timelapse. De film is vervolgens gebruikt als boodschap naar de makelaars in de regio.

Project Plan2000 Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!