Project Moveda

Wij dachten altijd aan twee woorden als je het hebt over 'verbinden': wifi-internet. Maar Moveda bewijst dat niet alles draait om het digitale wereldje. Met een tjokvolle koffer aan ervaring in de publieke en private sector, helpt Moveda je belangen te verenigen met die andere wereld. En wij maar denken dat de private sector voornamelijk ging over filmpjes van mensen die dingen met elkaar doen...

Geplaatst op: 11/10 '18

Moveda Stationery Design

Wat ben je nou als je geen visitekaartje hebt. Juist: een gezichtje met een interessant verhaal. Onze relatie met Moveda begon lekker, want na wat felle brainstormsessies volgde plots een zen-moment. We hadden hèt visitekaartje ontwerp gevonden waar we ons allemaal goed bij voelden. We zijn de moeilijkste niet: de visitekaartjes hebben we voor de opdrachtgever laten drukken!

Geplaatst op: 05/11 '18

Moveda Logo ontwerp

Moveda logo ontwerp. We zijn erg trots op het logo ontwerp wat gemaakt is door Remco. Strak, robuust en vernieuwend. Precies wat je nodig hebt als adviseur, toch? Met deze schets zie je waarom het logo is geworden zoals het is geworden. Check het artboard hieronder voor een extra shot van de schets.

Project Moveda Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Wat vind jij van Project Moveda?

Rootsteps waardeert je mening. Het is jouw interpretatie. Jouw gevoel bij dit resultaat. Laat het ons weten en wees kritisch: dat zijn wij ook. Neem contact met ons op en wie weet beginnen we samen wel een heel erg gaaf project.