Logo Project Hudson

Project Hudson

Je brengt één bezoekje aan een restaurant en spreekt gelijk vloeiend Amerikaans! Super-de-luxe kaart, uitnodigende inrichting en unieke locaties door heel het land. En laat je niet verleiden door het personeel, want niet alleen het eten is lekker... maar ook... de sfeer bijvoorbeeld. De mensen bij Restaurant Hudson, werken keihard aan de Amerikanisering van Nederland in the flesh! Letterlijk.

Geplaatst op: 10/08 '18

Vrijstaande Elementen Hudson

We hebben bepaalde gerechten vrijstaand gemaakt om er vanalles mee te kunnen doen. Zo zijn er bijvoorbeeld de specials. Iedere paar weken zijn er weer nieuwe broodjes die een eigen 'featured-page' krijgen. Ook krijgen ze extra aandacht in de menukaart van de website. Daarbij is het zoals altijd belangrijk dat de huisstijl naadloos gevolgd wordt. Alles moet kloppen!

Geplaatst op: 13/08 '18

Food Photography Hudson

Food Photography is leuk en lekker, dat snap je wel. De foto's zijn gemaakt op locatie, om de sfeer van het restaurant in de gerechten te krijgen. We hebben alle foto's in een dag tijd gemaakt en bewerkt. Makkelijk zat. Ze worden vandaag de dag nog steeds gebruikt voor social media, op de website en misschien zelfs voor drukwerk. De foto's hebben een uniek karakter, net als de restaurants!

Geplaatst op: 14/08 '18

Website Hudson

Hudson heeft een bijzondere site. Het design is natuurlijk al mooi genoeg, maar de functies zijn allemaal op maat gemaakt. Neem bijvoorbeeld de sliders van de locations pagina. Wist je dat als je de slider gebruikt, je de inhoud van de pagina ook gelijk verandert? Of neem de menukaart. Daar hebben we een uniek allergenen-filter gemaakt. Klik op de allergenen en je filtert alle gerechten in het scherm. Zonder dat je opnieuw hoeft te laden. Trots!

Project Hudson Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!