Logo Project Dans Creatie

Project Dans Creatie

Dans Creatie is de grootste dansschool van Nederland. Van piepkleine bijna niet-bestaande mini-dametjes tot uitblinkende prachtige dames en heren: alles staat op het podium vol enthousiasme een uiterste topprestatie te leveren. Deze dansschool levert shows zoals je ze niet veel tegenkomt!

Geplaatst op: 01/04 '15

Dans Creatie Showreel

Dans Creatie begint het jaar 2015 met 15 knallende shows en zet enorme stappen onder leiding van Annemieke Wagenaar. Alle beelden uit deze showcase komen uit de shows: Light, Camera, Action & Dance.

(Klik de film hiernaast voor de volledige weergave)

Geplaatst op: 01/10 '15

Dans Creatie Beautiful Trailer

Dans Creatie heeft met het optreden in het Lucent Danstheater een bijzonder groots spektakel neergezet. De gelegenheid was erg bijzonder en heeft bij ons enorm veel emoties los weten te maken. Dat is wat dans is: pure emotie. Hopelijk ben je het met ons eens dat we die emoties hebben vastgelegd in onze filmstijl.

(Klik op de film hiernaast voor de volledige weergave)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!