Logo Project Broch en Volkering

Project Broch en Volkering

Broch & Volkering Verzekeringen beschikt over zoveel kennis en ervaring dat je bijna niet meer zelf hoeft na te denken. Serieuze professionaliteit. En de persoonlijke benadering is precies wat je nodig hebt: mensen die geven om waar je vandaan komt en hoe je bent. Wij voelen onszelf door Broch & Volkering Verzekeringen, zo lekker 'verzekerd' van onze zaak.

Geplaatst op: 03/09 '18

Broch en Volkering Webdesign

Het webdesign van Broch & Volkering Verzekeringen had een beetje liefde en aandacht nodig. Er is gekozen voor een sidebar die snel contact opnemen mogelijk maakt. De eindgebruiker van de website moet immers altijd op een makkelijke manier contact kunnen krijgen. Geen enkel probleem, dan moeten het telefoonnummer en het e-mailadres gewoon altijd in beeld zijn.

Geplaatst op: 03/09 '18

Broch en Volkering Logo Design

Het logo design voor Broch en Volkering was een bizar traject. We hebben een hoop verschillende schetsen gemaakt die allemaal verschillende inspiratiebronnen gebruikten. Uiteindelijk kwamen we uit bij een strak en modern beeldmerk. Smooth en crisp. Dit is een ruwe schets, zonder kleurinvulling. Het beeldmerk staat symbool voor de B en V die enkele graden linksom gekanteld staan afgebeeld.

Geplaatst op: 20/03 '19

Broch & Volkering Portretfotografie

Nieuwe portretfoto's zijn handig. Niet alleen breng je sfeer naar de website, maar ook stel je jezelf voor als de persoon die je wilt zijn. Gelukkig betekent dat voor Broch & Volkering een geheel natuurlijke setting: want ze hadden maar een paar minuten nodig voor deze foto's. Lamp erop voor de mooie highlights en knallen. Leuk om te doen, maar nog veel leuker om te laten zien!

Oh en omdat ze natuurlijk portretrechten hebben, stellen we deze foto's niet hier beschikbaar, maar mag je ze bekijken op hun eigen website! Maar nu je er toch bent, zie je gelijk ook de foto's die we 'als extraatje' gemaakt hebben van het interieur. Ook leuk toch?

Project Broch en Volkering Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!