Project Broch en Volkering

Broch & Volkering Verzekeringen beschikt over zoveel kennis en ervaring dat je bijna niet meer zelf hoeft na te denken. Serieuze professionaliteit. En de persoonlijke benadering is precies wat je nodig hebt: mensen die geven om waar je vandaan komt en hoe je bent. Wij voelen onszelf door Broch & Volkering Verzekeringen, zo lekker 'verzekerd' van onze zaak.

Geplaatst op: 03/09 '18

Broch en Volkering Webdesign

Het webdesign van Broch & Volkering Verzekeringen had een beetje liefde en aandacht nodig. Er is gekozen voor een sidebar die snel contact opnemen mogelijk maakt. De eindgebruiker van de website moet immers altijd op een makkelijke manier contact kunnen krijgen. Geen enkel probleem, dan moeten het telefoonnummer en het e-mailadres gewoon altijd in beeld zijn.

Geplaatst op: 03/09 '18

Broch en Volkering Logo Design

Het logo design voor Broch en Volkering was een bizar traject. We hebben een hoop verschillende schetsen gemaakt die allemaal verschillende inspiratiebronnen gebruikten. Uiteindelijk kwamen we uit bij een strak en modern beeldmerk. Smooth en crisp. Dit is een ruwe schets, zonder kleurinvulling. Het beeldmerk staat symbool voor de B en V die enkele graden linksom gekanteld staan afgebeeld.

Project Broch en Volkering Artboard

(Klik op de afbeelding voor volledig formaat)

Wat vind jij van Project Broch en Volkering?

Rootsteps waardeert je mening. Het is jouw interpretatie. Jouw gevoel bij dit resultaat. Laat het ons weten en wees kritisch: dat zijn wij ook. Neem contact met ons op en wie weet beginnen we samen wel een heel erg gaaf project.