Rootsteps Portfolio

Zoek je inspiratie? Dit is de plek! Bekijk hier per opdrachtgever welke mediaproducties en eindresultaten wij gerealiseerd hebben. Laat ons vooral eens weten wat je ervan vindt. Wees kritisch. Dat zijn we zelf namelijk ook!

Project Tracefy

Tracefy

Tracefy verbindt je fiets met een satelliet en tovert hem daarmee om tot een sterk staaltje meetbaarheid. Denk eens aan bedrijven, werknemers, duurzaamheid, groen en kilometervergoeding. Precies! GPS trackers van Tracefy zijn zo geavanceerd dat ze de kleinste details meten. Handig als je fiets een kleine shortcut neemt terwijl jij er niet op zit. Weet je precies waar 'ie gejat is en kun je daarna aan je baas uitleggen waarom je te laat bent. Gewoon door de app te laten zien!

Bekijk het volledige project

Wij dachten altijd aan twee woorden als je het hebt over 'verbinden': wifi-internet. Maar Moveda bewijst dat niet alles draait om het digitale wereldje. Met een tjokvolle koffer aan ervaring in de publieke en private sector, helpt Moveda je belangen te verenigen met die andere wereld. En wij maar denken dat de private sector voornamelijk ging over filmpjes van mensen die dingen met elkaar doen...

Bekijk het volledige project

Project Zekerheid VVE Beheer

Zekerheid VVE Beheer

Zekerheid VVE Beheer maakt van je Vereniging van Eigenaars een plek van rust en harmonie. Perfect voor als je niet meer wilt kibbelen met je buurman en buurvrouw. Geweldig hoog service level. Maakt de vergaderingen weer gestructureerd en zorgt ervoor dat de VVE weer lekker soepel draait. Als een trein door de besluitvorming heen? Gewoon bellen!

Bekijk het volledige project

Project Broch en Volkering

Broch & Volkering Verzekeringen

Broch & Volkering Verzekeringen beschikt over zoveel kennis en ervaring dat je bijna niet meer zelf hoeft na te denken. Serieuze professionaliteit. En de persoonlijke benadering is precies wat je nodig hebt: mensen die geven om waar je vandaan komt en hoe je bent. Wij voelen onszelf door Broch & Volkering Verzekeringen, zo lekker 'verzekerd' van onze zaak.

Bekijk het volledige project

Project Quinq

Quinq Design

Quinq werpt overal letterlijk een schaduw op. En dat bedoelen we absoluut niet in negatieve zin. Chillen onder een inflatable tent? Moet je doen! Quinq heeft daar een uniek concept voor. Zo af en toe een plaatselijke zonsverduistering kan toch geen kwaad?

Bekijk het volledige project

Project Hudson

Hudson Bar & Kitchen

Je brengt één bezoekje aan een restaurant en spreekt gelijk vloeiend Amerikaans! Super-de-luxe kaart, uitnodigende inrichting en unieke locaties door heel het land. En laat je niet verleiden door het personeel, want niet alleen het eten is lekker... maar ook... de sfeer bijvoorbeeld. De mensen bij Restaurant Hudson, werken keihard aan de Amerikanisering van Nederland in the flesh! Letterlijk.

Bekijk het volledige project

Project Sateetje

Noble House

Sateetjes van Sateetje zijn super lekker, makkelijker dan Netflix en ze leveren sneller dan Lucky Luke kan schieten. Sateetje bedient zowel de zakelijke markt alsook de particuliere. Hordes met mensen eten nu de unieke sateetjes van Sateetje. Soms zelfs zonder dat ze het weten, weet je...

Bekijk het volledige project

Project Plan2000

Plan2000

Plan2000 bedient met name expats met turn-key huizen waar je u tegen zegt. Uniek in de branche omdat het vette huizen zijn; en niemand anders de ballen heeft om ze helemaal te slopen en compleet anders in te richten. De mensen bij Plan2000 zijn bijzonder creatief en zeer gepassioneerd, met een geheel eigen kijk op de wereld om zich heen.

Bekijk het volledige project

Project Hudson Beach

Strandtent Hudson Beach

Strandtent Hudson Beach is echt een gave plek. Met een beetje zon in het vooruitzicht is het de moeite waard om eens lekker verwend te worden. Voor wie geen Amerikaans spreekt: je kunt ook gewoon in het Nederlands bestellen. Het is het waard om er ook eens over na te denken daar een dikke party te geven! Doe maar... dak gaat eraf!

Bekijk het volledige project

Project RouteVision

RouteVision Nederland B.V.

RouteVision heerst met kop en schouders in de markt van de rittenregistratie en kilometerregistratie. Met het uiterst geavanceerde rittenregistratiesysteem rijd je zonder je zorgen te maken over verzuimboetes, in je zakelijke auto. Draai rapporten uit van de volledige vloot van bedrijfsauto's, bespaar kosten op de rittenregistratie en rijd zuiniger met RouteVision.

Bekijk het volledige project

Project Dans Creatie

Dans Creatie

Dans Creatie is de grootste dansschool van Nederland. Van piepkleine bijna niet-bestaande mini-dametjes tot uitblinkende prachtige dames en heren: alles staat op het podium vol enthousiasme een uiterste topprestatie te leveren. Deze dansschool levert shows zoals je ze niet veel tegenkomt!

Bekijk het volledige project

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!