Rootsteps Portfolio

Zoek je inspiratie? Dit is de plek!
Bekijk hier per opdrachtgever welke mediaproducties en eindresultaten wij gerealiseerd hebben. Laat ons vooral eens weten wat je ervan vindt. Wees kritisch. Dat zijn we zelf namelijk ook!

Filmproductie Fotografie Grafische vormgeving Webontwikkeling

Project Tracefy

Tracefy

Tracefy verbindt je fiets met een satelliet en tovert hem daarmee om tot een sterk staaltje meetbaarheid. Denk eens aan bedrijven, werknemers, duurzaamheid, groen en kilometervergoeding. Precies! GPS trackers van Tracefy zijn zo geavanceerd dat ze de kleinste details meten. Handig als je fiets een kleine shortcut neemt terwijl jij er niet op zit. Weet je precies waar 'ie gejat is en kun je daarna aan je baas uitleggen waarom je te laat bent. Gewoon door de app te laten zien!

Wij dachten altijd aan twee woorden als je het hebt over 'verbinden': wifi-internet. Maar Moveda bewijst dat niet alles draait om het digitale wereldje. Met een tjokvolle koffer aan ervaring in de publieke en private sector, helpt Moveda je belangen te verenigen met die andere wereld. En wij maar denken dat de private sector voornamelijk ging over filmpjes van mensen die dingen met elkaar doen...

Project Zekerheid VVE Beheer

Zekerheid VVE Beheer

Zekerheid VVE Beheer maakt van je Vereniging van Eigenaars een plek van rust en harmonie. Perfect voor als je niet meer wilt kibbelen met je buurman en buurvrouw. Geweldig hoog service level. Maakt de vergaderingen weer gestructureerd en zorgt ervoor dat de VVE weer lekker soepel draait. Als een trein door de besluitvorming heen? Gewoon bellen!

Project Broch en Volkering

Broch & Volkering Verzekeringen

Broch & Volkering Verzekeringen beschikt over zoveel kennis en ervaring dat je bijna niet meer zelf hoeft na te denken. Serieuze professionaliteit. En de persoonlijke benadering is precies wat je nodig hebt: mensen die geven om waar je vandaan komt en hoe je bent. Wij voelen onszelf door Broch & Volkering Verzekeringen, zo lekker 'verzekerd' van onze zaak.

Project Hartman

Hartman Expeditie

Hartman Expeditie kon nog weleens de wereld veroveren. De transport sector is een veelbewogen sector. Logisch natuurlijk! Maar je kunt niet altijd uit gaan van logica: het gevoel is ook wat waard. Heb je spullen? Zij brengen het naar 'B' met liefde en aandacht. Zoals je van Hartman Expeditie mag verwachten.

Project Chanou

Chanou May

Chanou May is een feest op zich. Je kunt haar kennen van tv: Goede tijden slechte tijden. Ook presenteert ze tijdens evenementen waar ze als hostess keihard aan de spreekwoordelijke weg timmert. Creatief, vindingrijk en beeldschoon: Chanou May!

Project Quinq

Quinq Design

Quinq werpt overal letterlijk een schaduw op. En dat bedoelen we absoluut niet in negatieve zin. Chillen onder een inflatable tent? Moet je doen! Quinq heeft daar een uniek concept voor. Zo af en toe een plaatselijke zonsverduistering kan toch geen kwaad?

Project Hudson

Hudson Bar & Kitchen

Je brengt één bezoekje aan een restaurant en spreekt gelijk vloeiend Amerikaans! Super-de-luxe kaart, uitnodigende inrichting en unieke locaties door heel het land. En laat je niet verleiden door het personeel, want niet alleen het eten is lekker... maar ook... de sfeer bijvoorbeeld. De mensen bij Restaurant Hudson, werken keihard aan de Amerikanisering van Nederland in the flesh! Letterlijk.

Project Sateetje

Noble House

Sateetjes van Sateetje zijn super lekker, makkelijker dan Netflix en ze leveren sneller dan Lucky Luke kan schieten. Sateetje bedient zowel de zakelijke markt alsook de particuliere. Hordes met mensen eten nu de unieke sateetjes van Sateetje. Soms zelfs zonder dat ze het weten, weet je...

Project Plan2000

Plan2000

Plan2000 bedient met name expats met turn-key huizen waar je u tegen zegt. Uniek in de branche omdat het vette huizen zijn; en niemand anders de ballen heeft om ze helemaal te slopen en compleet anders in te richten. De mensen bij Plan2000 zijn bijzonder creatief en zeer gepassioneerd, met een geheel eigen kijk op de wereld om zich heen.

Project Hudson Beach

Strandtent Hudson Beach

Strandtent Hudson Beach is echt een gave plek. Met een beetje zon in het vooruitzicht is het de moeite waard om eens lekker verwend te worden. Voor wie geen Amerikaans spreekt: je kunt ook gewoon in het Nederlands bestellen. Het is het waard om er ook eens over na te denken daar een dikke party te geven! Doe maar... dak gaat eraf!

Enthousiast? Wij ook!

Rootsteps barst van de ideeën en weet precies hoe ze uitgevoerd moeten worden... maar laten we het eens over jou hebben. Je bent hier met een reden. Ga niet weg zonder kennis te maken: plan een Rootsteps Brainstormsessie in en begin met professionaliseren van je marketing.