Drukwerk

Drukwerk

Bijgewerkt op: 06-07-2020

Drukwerk is breed. Breder dan je denkt. Je kunt het zo gek niet bedenken of je logo kan erop komen. Maar de gebruikelijke flyer, postcard en briefpapiertjes kunnen natuurlijk ook mooi grafisch worden vormgegeven. Hoe spannend je ook denkt dat het is: wij fixen het.

Contact over Drukwerk

Wat is drukwerk?

Drukwerk (ook wel 'stationery') is alles wat door een printer of drukker bewerkt wordt. Drukwerk is een verzamelnaam waar veel drukkers gebruik van maken om aan te geven dat iets bedrukt kan worden.

Wat valt er onder drukwerk?

De verzamelnaam drukwerk bevat ontzettend veel verschillende elementen: want je kunt tegenwoordig bijna alles wel bedrukken. De meest gangbare vorm van drukwerk blijft toch wel het visitekaartje, daarna gevolgd door briefpapier, enveloppen, labels, vlaggen, spandoeken en banieren (banners). Goede drukkers kunnen vrijwel alle verschillende soorten en maten aanleveren, waarbij goed wordt nagedacht over 'hoe de kleuren blijven passen bij de huisstijl'. Om de kleur namelijk zo correct mogelijk te krijgen moet de drukker een stap maken van de kleuren op je beeldscherm, naar de kleuren in het echt.

Waarom drukwerk kleuren anders zijn

Drukwerk kleuren kunnen anders lijken doordat kleuren op het beeldscherm anders in elkaar zitten. Maar wees gerust! Er bestaat een manier om kleuren vanaf het scherm te vertalen naar drukwerk, zodat het er ook sprankelend uit komt. Goede drukkers weten precies wat je wilt zien en kunnen de kleur van het scherm goed 'vertalen' naar een kleur op het papier of doek.

Waar wordt drukwerk voor gebruikt?

Het is natuurlijk allemaal reclame. Maar feit blijft dat het voor ieder bedrijf erg leuk is om 'eigen' materiaal te hebben. Denk bijvoorbeeld ook eens aan stickers die gebruikt worden op de beeldschermen van een bedrijf. Eigen koffiekopjes, theemokken, pennen, usb-sticks, beachvlaggen en bedrijfskleding. Al het drukwerk wordt gebruikt om de naam van het bedrijf te verspreiden: want als je een bedrijf vaak voorbij ziet komen, neemt de kans toe dat je eraan blijft denken.

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!