3D Design

3D Design

Bijgewerkt op: 07-07-2020

3D Designs zijn de bom. Want als je product nog niet bestaat, hoe ga je er dan investeerders voor benaderen? Met gebarentaal los je dat niet op. 

Computer Generated Imagery (CGI) wordt ook wel gebruikt om je logo ergens neer te zetten waar je het eigenlijk niet verwacht. Zet je logo in een foto, zwevend, met ballonnen eromheen. Het is geen verjaardag: het is marketing. Hollywood-style branding van je merk!

Contact over 3D Design

Wat is 3D Design?

3D Design, of tenminste wat wij eronder verstaan, is niets meer dan een design wat gemaakt is in 3 dimensies. Dit in tegenstelling tot wanneer je bijvoorbeeld pen en papier pakt en in 2 dimensies tekent (boven, beneden & links, rechts).

Wanneer pas je 3D Design toe?

3D Design wordt veelal toegepast bij bedrijven die een product op de markt willen brengen wat nog niet in het echt bestaat. Iets wat een idee is: bijvoorbeeld een nieuwe kantoorinrichting, landschapsarchitectuur, tuininrichting of een nieuw bouwproject.

Veel 3D Designs worden gemaakt om belanghebbenden te informeren. Niet alleen in de bouw maar ook bijvoorbeeld in de elektronica. 

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!