Grafische Vormgeving

Grafische Vormgeving is niet alleen voor het photoshoppen van je neus. Een grafisch ontwerp gaat verder dan dat. Denk aan 2D en 3D illustraties voor op je website. Denk aan drukwerk. En denk nu vooral weer terug aan je neus.

3D Design

3D Designs zijn de bom. Want als je product nog niet bestaat, hoe ga je er dan investeerders voor benaderen? Met gebarentaal los je dat niet op. 

Computer Generated Imagery (CGI) wordt ook wel gebruikt om je logo ergens neer te zetten waar je het eigenlijk niet verwacht. Zet je logo in een foto, zwevend, met ballonnen eromheen. Het is geen verjaardag: het is marketing. Hollywood-style branding van je merk!

3D CGI VR / Virtual Reality

Branding / Huisstijl

Branding development is een intiem proces van 'een idee' naar bedrijfsfilosofie inclusief visuele presentatie van je bedrijf. Branding is het opstellen van een kader van visuele identiteit. Dat kader laat het toe dat er vervolgens artwork en creativiteit ontstaat wat allemaal onderdeel wordt van het bedrijf. Denk ook aan het maken van een huisstijl: huisstijl kleuren en kleurcombinaties. Het ontwerpen van een logo en het maken van ondersteunende illustraties voor online en offline gebruik.

Branding Huisstijl Logo ontwerp

Drukwerk

Drukwerk is breed. Breder dan je denkt. Je kunt het zo gek niet bedenken of je logo kan erop komen. Maar de gebruikelijke flyer, postcard en briefpapiertjes kunnen natuurlijk ook mooi grafisch worden vormgegeven. Hoe spannend je ook denkt dat het is: wij fixen het.

Banner Branding Briefpapier Drukwerk design Flyer Huisstijl Logo ontwerp Stationery Visitekaartjes

Rootsteps Grafische Vormgeving

Laat Rootsteps je Grafische Vormgeving uitvoeren. Je hebt één aanspreekpunt, wat ons ervaren team met overlappende expertises coördineert. Op die manier heb je met één druk op de knop al je mediaproducties in orde.