Huis en Interieur

Huis en Interieur

Bijgewerkt op: 07-07-2020

Huis in de verkoop? Een goede foto maakt het verschil. Klinkt cliché hè? Daarom maken we foto's net even anders: met HDRI.

High Dynamic Range Imagery (HDRI) zorgt ervoor dat een foto heel veel kleurinformatie bevat. Daarmee worden je foto's kleurrijk en is niet alleen de binnenkant maar ook de buitenkant te zien. Iets wat je met een normale foto gewoon niet kunt krijgen!

Contact over Huis en Interieur

Huis fotograferen voor verkoop

Je huis fotograferen voor de verkoop is een rendabele investering. Goede foto's doen het beter. Het fotograferen van je huis helpt de koper zich te oriënteren en maakt het aantrekkelijker om contact op te nemen. Maak je overigens gebruik van je eigen mobiel, dan is er de mogelijkheid dat de ruimtelijke indeling in je huis niet volledig tot zijn recht komt. Alles valt of staat met het gebruik van de juiste tools, met de juiste kennis.

Interieurfoto's van het huis laten maken

Het maken van de foto's kan in enkele uren geregeld zijn, maar we stellen als voorwaarde dat het interieur netjes opgeruimd is en het liefst 'deels' gemeubileerd. Ook kan gebruik worden gemaakt van 'design meubels' om de verkoop van uw huis voorspoedig te laten verlopen. Hiervoor beschikken wij over een ruim netwerk van experts die u kunnen assisteren indien de wens ontstaat. 

Voordat wij de foto's van het huis komen maken

Het is belangrijk om het interieur goed tot zijn recht te laten komen, daarom vragen we u van tevoren wat foto's door te sturen die u al gemaakt heeft. We helpen bepalen of het noodzakelijk is om design meubels te plaatsen en maken een afspraak om bij u langs te komen om de foto's te maken. Afhankelijk van de belichting en de ruimtelijke indeling van uw huis kunt u van ons verwachten dat wij de juiste apparatuur meenemen om het object te fotograferen.

Breng ons in contact met jou!

Laat je omzet liggen doordat marketingmiddelen niet optimaal functioneren? Benieuwd naar of het beter kan? Of het jou voldoende kan helpen? Breng ons met jou in contact door even te bellen of mailen. In een gesprek wordt veelal duidelijk of wij van meerwaarde kunnen zijn voor je!