Fotografie

Fotografie is de standaard. Tekst? Het verbaast ons ook dat je dit überhaupt zit te lezen! Beelden zeggen meer, zeg maar. Dus ga vooral verder en scroll door voor een beetje inspiratie!

360º fotografie

Foto's maken met 360º technologie? Handig voor als je een huis verkoopt of op een evenement staat. Main stream Social Media ondersteunen 360º foto's nu ook. Maak je dus een 360º foto en zet je hem op Facebook, dan kunnen mensen via Facebook lekker rondkijken alsof ze bij het evenement zijn. Hier hoef je dus niks extra's voor te regelen. Nice!

360° Social Media VR / Virtual Reality

Dronebeelden

Foto's maken met een drone is zo gedaan, we sturen de drone de lucht in en maken een pakketje foto's waar je u tegen zegt. Handig als je Google MyBusiness wilt voorzien van een mooie locatie-foto. Of om te wrappen tegen een muur in je kantoor. Weet je altijd waar je bent. Esthetisch en functioneel!

Birds Eye View Dronebeelden Dronefoto Exterieur Landschapsfotografie

Huis en Interieur

Huis in de verkoop? Een goede foto maakt het verschil. Klinkt cliché hè? Daarom maken we foto's net even anders: met HDRI.

High Dynamic Range Imagery (HDRI) zorgt ervoor dat een foto heel veel kleurinformatie bevat. Daarmee worden je foto's kleurrijk en is niet alleen de binnenkant maar ook de buitenkant te zien. Iets wat je met een normale foto gewoon niet kunt krijgen!

Architectuur HDRI Huisfotografie Interieur

Rootsteps Fotografie

Laat Rootsteps je Fotografie uitvoeren. Je hebt één aanspreekpunt, wat ons ervaren team met overlappende expertises coördineert. Op die manier heb je met één druk op de knop al je mediaproducties in orde.