You are not using a mobile device: please scale up the browser.

Website Optimization


Optimaliseer uw website. Rootsteps werkt met de meest uiteenlopende opdrachtgevers, collega website-designers en ontwikkelaars - samen om websites te optimaliseren. Website-optimalisatie is essentieel om te overleven op het world-wide-web. Zoals alle diensten van Rootsteps, krijg je meer dan je verwacht: wij optimaliseren het web ongeacht welk CMS of platform je ook gebruikt. Neem contact op!

Optimaliseer mijn website

Introductie van Website-optimalisatie

Website Optimalisatie bied je een gedegen analyse van kansen en bedreigingen voor je website! We ontwikkelen en lijst met uitvoerbare wijzigingen die in minder dan een dag uw website up-to-date brengen. Het zit hem allemaal in de juiste informatievoorziening.

Vraag een offerte aan

Snelheidsoptimalisatie (WSO)

Website snelheid optimalisatie (WSO) is het proces van het afstemmen van uw website om de prestaties te verbeteren. Dit proces is ook bekend als site speed optimalisatie, site acceleratie, of het versnellen van een website. Rootsteps verhoogt uw omzet door klanten te voorzien van bliksemsnelle laadtijden voor uw website. Wij helpen u sneller te zijn dan uw concurrenten en uw verkoop te verhogen!

User Experience Optimalisatie (UXO)

Optimalisering van de gebruikerservaring (UXO) is het proces waarbij ervoor wordt gezorgd dat de site gemakkelijk te gebruiken is en zo goed mogelijk functioneert. Dit houdt in dat ervoor wordt gezorgd dat iedereen de website gebruikt zoals men hem verwacht te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van het kleurcontrast van knoppen; en het gebruik van de juiste kleurstellingen.

Search Engine Optimization (SEO)

Of course, if your website is perfect, it shouldn't be lost in the immense amount of websites on the world wide web. You want your (potential) customers to find your website. So it is important that search engines prioritize your website. Search engines, for example, have a preference for how you provide data and assess your website on speed and user-friendliness. We are happy to ensure that your website is found.

Veelgestelde vragen

Rootsteps richt zich op hoofdzakelijk 3 onderdelen:

  1. Laadtijden en snelheid (WSO)
  2. Gebruiksvriendelijkheid / User Experience (UXO)
  3. Technische zoekmachine-optimalisatie (SEO)

De hoeveelheid tijd die nodig is om uw website te optimaliseren hangt af van de grootte van uw website. Wij optimaliseren iedere website via een flexibel contract waarbij wij ieder kwartaal factureren. Als u een kleinere site heeft, kunnen wij uw website in een mum van tijd omtoveren tot een goed presterend platform. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden!

Ja, want snelheidsoptimalisatie voor elke website is uiterst belangrijk: het kan het verschil maken tussen 2 of 3 klanten per week, een goede of slechte gebruikerservaring, of zelfs of de pagina ├╝berhaupt geladen zal worden. Onze snelheidsoptimalisaties zijn uit te voeren op ieder platform; het is echter wel belangrijk dat je ons toegang kunt verlenen tot de broncode van de website. Hiervoor is veelal een administrator account noodzakelijk.

Voorbeelden van websites

Nieuwsgierig naar wat wij in onze mars hebben? Bekijk ons werk hier. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Steven Maas neemt contact met u op
Steven Maas co-owner

Request quote

Request a quote using the form below. Enter a brief description so that we can make an accurate estimate.