Diensten van Rootsteps

Rootsteps Diensten

Rootsteps Diensten zijn gericht op duurzame oplossingen voor digitale media. Beschik je over een website, portal, of automatiseer je bijvoorbeeld iets via een API, dan ben je gebaat bij onze dienstverlening. Hieronder vind je koppelingen naar pagina's waar je meer informatie leest over onze diensten.

Back-end Development

Back-end development vindt plaats voor veel verschillende hulpmiddelen. Componenten voor websites worden 'ge-bug-fixt', onderhouden en uitgebreid, maar er worden ook continu nieuwe hulpmiddelen gecreëerd voor binnen- en buitenland. Onze back-end skillset is tevens inzetbaar voor externe projecten.

Front-end Development

Front-end development wordt met name benut om data te gebruiken en weer te geven. Ook worden webdesigns en illustraties omgezet naar code, zodat alle besturingssystemen, browsers en verschillende schermresoluties een mooie ervaring tegemoet gaan.

Webdesign

Webdesigns worden voor vrijwel iedere klant ingezet om van tevoren goed na te gaan of we op één lijn zitten. We creëren samen een omgeving die matcht met de bedrijfsuitstraling. Daarnaast houden we altijd rekening met de moderne standaard en is alles gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engines en met name Google, verwachten dat je website aan een bepaalde standaard voldoet. Het gaat hier om bijvoorbeeld gebruiksvriendelijkheid, snelheid, veiligheid en dit allemaal in relatie met mobiele en desktop gebruikers. SEO begint voor ons niet zodra je een website hebt, maar nog voordat 'ie gebouwd is.

Website Data analyse

Vanaf de livegang genereert je website data. Die data wordt verzameld in bijvoorbeeld Google Analytics. Veel ondernemers vinden het moeilijk om de juiste conclusies te trekken en zien alleen maar getallen. Wij helpen bij de interpretatie van die getallen en schetsen een context om kansen inzichtelijk te maken en groei te realiseren.