DATIC - Corporate Website
Bekeken:2522
Publicatiedatum:21-03-2021
Bijgewerkt:01-10-2022

DATIC - Corporate Website

DATIC (Rijswijk) vroeg ons een geheel nieuwe Corporate website te ontwerpen en ontwikkelen. Na een eenvoudig onderzoek blijkt dat veel ondernemers uit China specifiek zoeken naar oud-Hollandse elementen. Precies: windmolens, rood-wit-blauw, oranje, Delft, fietsrekken en water.

Chinese website vertalingen

De Chinese tekens leken ons een enorme uitdaging, maar achteraf gezien blijkt dit geen enkel probleem te zijn: onze translatie-systematiek is helemaal solide. Niet alleen kan de inhoud van iedere pagina eenvoudig vertaald worden; maar ook website meta-data en urls. Punycode maakt website vertalingen met Chinese tekens mogelijk. Dit houdt de website voor alle eindgebruikers in lijn met de verwachtingen.

Website feedback

Door gebruik te maken van een door ons beschikbaar gemaakte tool, kon de opdrachtgever ons via point-n-click eenvoudig voorzien van Chinese translaties. Wij spreken 'niet echt' vloeiend Chinees, dus dit was een welkome ontwikkeling. Door gebruik te maken van deze tool waren de website-vertalingen binnen enkele dagen en voor alle artikelen snel en efficient gerealiseerd.

Content Switch

Deze switch maakt het mogelijk om in een relatief klein gedeelte van het scherm, veel informatie kwijt te kunnen: dat is handig, want mensen houden over het algemeen niet zo van dat scrollen (zeker niet op kleine schermen). Bovendien wordt iedere klik geregistreerd als een interactie en weet je op deze wijze veel sneller welke informatie mensen zoeken!

🎉
Dit is helemaal het einde
Navigeer terug...
You are not using a mobile device: please scale up the browser.