Bekeken:1240
Publicatiedatum:09-03-2022
Bijgewerkt:01-10-2022

Kunstmatige intelligentie voorziet onze klanten van webteksten

Het is alweer even geleden dat we een blogpost gemaakt hebben, maar er zijn ondertussen veel ontwikkelingen. Rootsteps voorziet klanten tegenwoorden van nieuwe ideeën om over te bloggen/schrijven. Veel van onze suggesties worden uiteraard nog wel geredigeerd maar zijn vooral bedoeld om de websites levendig en origineel te houden.

Wat is kunstmatige intelligentie?

Kunstmatige intelligentie is in feite intelligente computergestuurde machine, die bestaat uit een complexe set van algoritmes. Kunstmatige intelligentie kan invoer interpreteren zoals een voice command. Siri is daar een goed voorbeeld van. Siri kan je stem vertalen naar een bruikbare input om het te verwerken en een reactie te geven met nuttige informatie. 

Als je het terugbrengt tot de kerncomponenten is het veel te complex, en best wel ingewikkeld. Hoewel het in theorie complex is, omdat het ook machine-learning omvat (waarbij onze generatie grote vooruitgang heeft geboekt), is er eigenlijk maar 1 ding van belang: het kan via computervisie, spraakherkenning en meer, vandaag de dag mensen in verbinding brengen en ondersteunen in alledaagse dingen.

Hoe wij kunstmatige intelligentie gebruiken voor onze klanten

Rootsteps zet Kunstmatige Intelligentie (KI) in voor het analyseren en genereren van informatie over een specifiek onderwerp. De snelle ontwikkelingen op het gebied van machine learning hebben nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor bedrijven om hun klanten beter op 1 lijn te komen met bijvoorbeeld de tone-of-voice van hun communicatie. Vooral online is dit van belang: wil je een tekst luxe laten klinken of juist professioneel of avontuurlijk? - dan pas je daar je tone-of-voice op aan met kunstmatige intelligentie.

Een ander voorbeeld van hoe wij kunstmatige intelligentie gebruiken, is door zinnen uit te breiden of toe te voegen. Dit maakt zinnen duidelijker voor een grotere groep mensen en dit voorkomt dat je stappen overslaat.

Voorbeeld van een zin die uitgebreid is door KI:


Invoer: Dit is een stukje tekst wat geschreven is met de intentie om bepaalde doelgroepen aan te spreken.

  1. Dit is een stuk tekst dat is geschreven met de bedoeling bepaalde doelgroepen aan te spreken om hen te overtuigen op een bepaalde manier te denken, te handelen of te voelen.
  2. Dit is een stuk tekst dat is geschreven met de bedoeling bepaalde doelgroepen aan te spreken en moet dus van hoge kwaliteit zijn om het gewenste resultaat te bereiken.
  3. Dit is een stuk tekst dat is geschreven met de bedoeling bepaalde doelgroepen en geïnteresseerden vanuit het grotere publiek aan te spreken.


Invoer: Zoals je ziet, zul je zelf moeite moeten doen om de tekst te verrijken.

  1. Zoals je ziet wordt de tekst niet automatisch verrijkt. Je zult zelf moeite moeten doen om het te verrijken.
  2. Zoals je kunt zien, zal het nog wat moeite kosten om de tekst zelf aan te vullen. Maar dan heb je ook wat.
  3. Zoals je ziet zul je zelf moeite moeten doen om de tekst te verbreden, maar ik hoop dat dit artikel u enkele ideeën heeft gegeven over hoe u dit kunt doen.Ook gebruik maken van KI?

Wil je dat wij je pagina's optimaliseren met ~30% meer conversies? Rootsteps is beschikbaar voor inzet van Kunstmatige Intelligentie (KI) voor uw conversie-optimalisatie. We laten de KI de website-teksten analyseren en halen alles eruit wat erin zit. En om het helemaal af te maken: wij houden rekening met uw vindbaarheid. Neem contact op via de contactpagina.🎉
Dit is helemaal het einde
Navigeer terug...
You are not using a mobile device: please scale up the browser.